Diner arrangement
3 gangen keuze menu
Voorgerechten
- Tomatensoep – Met of zonder kip en prei
- Soto ajam – Rijkelijk gevulde Indonesische soep met kip
- Soep van de week – Iedere week weer een verrassing passend bij het seizoen
Hoofdgerechten
- Sate van de haas – klassieke Saté van varkenshaas
- Wiener schnitzel – Met Champignonsaus
- Zalmfilet – Met rivierkreeftensaus
- Nisserois Brandrode hamburger – Op een Turkse bol met zoete rode ui, parmaham en kaas
- Kip piri piri – Malse kippendijen, roergebakken met champignonsaus, ui, paprika en mild pikante saus
Nagerechten
- Bastogne parfait – Onze befaamde parfait met karamelsaus en slagroom
- Dessert ‘t Pumpke – Vanille-ijs met warme kersen en slagroom
3 gangen ’t Pumpke menu
Voorgerechten
- Tomatensoep – Met of zonder kip en prei
- Carpaccio – Met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes en truffelmayonaise
- Crostini geitenkaas – Met balsamicostroop en salade
Hoofdgerechten
- Saté van de haas – Klassieke saté van varkenshaas
- Wiener schnitzel – Met Champignonsaus
- Zalmfilet – Met rivierkreeftensaus
- Nisserois Brandrode hamburger – Op een Turkse bol met zoete rode ui, augurk, parmaham en kaas
- Kip piri piri – Malse kippendijen, roergebakken met champignons, ui, paprika en mild pikante saus
- Sparibs – Malse ribbetjes zoet gemarineerd
nagerechten
- Bastogne parfait – Onze befaamde parfait met karamelsaus en slagroom
- Dessert ‘t Pumpke – Vanille-ijs met warme kersen en slagroom
3 gangen keuze proeverij
Voorgerechten
- Vleestrio – Carpaccio, kalfrosbief en kipmango salade
- Vistrio – Verse tonijn filet, sashimi van zalm en in tempura gefrituurde gamba
- Vega trio – Crostini geitenkaas, mini pokebowl en gemarineerde courgette met pesto
Hoofdgerechten
- Sate van de haas & Wiener schnitzel
- Ossenhaas & gamba’s a la plancha
- Brandrode duo van entrecote & stoofvlees
- Vega Duo van flammkuchen & pompoenlasagne
- Visduo lauw-warme tonijnfilet & gamba’s
Nagerecht
- Grand dessert – Laat u verrassen door de chef