’t Brouwhuis

’t Brouwhuis, voor groepen tot 70 personen

Een uitje met collega’s? Een brainstorm met je team? Een jubileumfeestje? Een intieme koffietafel? ’t Brouwhuis is er de ideale gelegenheid voor. Smaakvol ingericht met elementen die verwijzen naar het ambachtelijk brouwproces en een flexibele tafelopstelling met stoelen en banken, die bijdragen aan een bijzondere sfeer. Of je nu met 20 mensen bent of met 70.

Van teamoverleg tot koffietafel, van verjaardagsfeest tot afscheidsreceptie

’t Brouwhuis is de perfecte accommodatie voor een veelheid aan bijeenkomsten. Dankzij de zorgvuldig gekozen sfeerelementen en ingetogen inrichting, is ’t Brouwhuis geschikt voor de meest uiteenlopende samenkomsten. Buurtvergadering, brainstorm, workshop, receptie, jubileumfeest, vrienden reünie, familiebijeenkomst, koffietafel, het Brouwhuis is er de plek voor.

Wat is het weer gezellig om elkaar te zien.

De juiste sfeer voor elk feest.

Een bijzonder thema met een brouwrijk verleden

’t Brouwhuis is gerealiseerd op de plek van de voormalige Brouwershoeve. Jarenlang hét uitgaanscentrum in Nistelrode en de verre regio, op haar beurt genoemd naar een vroeger Nisseroise familie D’n Brouwer, die al in de 19e eeuw een café/boerderij uitbaten. Wij zijn er trots op om op deze plek een stukje historie in herinnering te houden.

Sfeerimpressie